lørdag 12. februar 2011

Nye stjernetegn

Okei, det er bare merkelig at man plutselig ha et nytt stjernetegn. Skal liksom jeg være vannmann nå da?! Det er bare merkelig! Jeg er jo en perfekt steinbukk... Men om det stemmer at tegnene har flyttet seg, så er det litt burn på de som har tatovert tegnet sitt på kroppen xD

Steinbukk(jordtegn):
Steinbukken er målrettet og strukturert. Stjernetegnet kombinerer det jordnære, den igangsettende kvaliteten og den subtile oppfatningsevne, med Saturns grenser og rammer. Steinbukken er ansvarsfull, stabil, ambisiøs, organisert og alvorlig. Ofte er Steinbukken opptatt av tradisjoner. Når rammene og målet er på plass, har en Steinbukk det bra.
Steinbukken symboliserer tradisjon, struktur, ambisjoner, mål, soliditet og ansvar. Karriere er knyttet til stjernetegnet, samt seriøsitet, målrettethet, jordnærhet og realisme. I tillegg er Steinbukken opptatt av å avansere. Tegnet er til å stole på og tar skritt for skritt mot sitt mål.

Vannmann(vanntegn):
Vannmannen står for uavhengighet og intellekt. Stjernetegnet kombinerer luftens tanker, den faste egenskapens konsentrasjon og offensivitet, med Uranus' grensesprengende nytenkning. Vannmannen tenker og handler annerledes enn andre. Tegnet er originalt, har behov for frihet og liker seg i grupper som ikke er som alle andre. Blant gode venner med meget forskjellig bakgrunn, har en Vannmann det bra.
Vannmannens tegn symboliserer frihet, revolusjon, originalitet, annerledeshet og åpenhet. Organisasjoner og grupper er også knyttet til Vannmannen. Data, internett, webdesign, miljøvern, ideologi og alt som er forut for sin tid, kobles til Vannmannen. Tegnet knyttes til mentale systemer, objektivitet, klar tanke og rasjonalitet.

Det stemmer jo ikke i det hele tatt!!! Jeg HATER jo vann, kan omtrent ikke svømme en gang! Jeg er et typisk jordmenneske, liker ikke ild, liker ikke vann, luft! Nei, jeg er Steinbukk.. punktum!


Passer du til ditt nye stjernetegn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar