mandag 9. mai 2011

enda mer å gjøre

framføring i kk gikk sånn passe følte jeg, fant ut at det ikke var så lurt å utsette den, så tok den på sparket. fikk 5'er, så det gikk tydeligvis bedre enn jeg trodde, var bare det at jeg ikke var veldig forberedt som gjorde at jeg følte det gikk dårligere. i kk ble jeg også påminnet om prøven vi skal ha på torsdag, noe jeg helt hadde glemt bort, men tydeligvis så vil ikke den påvirke karakteren min så lenge jeg får over 2+! lucky me, trenger egentlig ikke øve til prøven, men perfeksjonisten meg må jo gjøre det bedre enn 3 uansett. så null stress!

fikk tilbake it-tentamen i dag også, 4+, noe som er bra, selv om jeg håpet på 5'er, men det er tydelig vanskeligere å få denne treminen enn det var forrige termin. vi har fått 3 inleveringer vi skal gjøre før skoleåret er over, så kan hende jeg kan påvirke karakteren, kanskje. og typisk nok, skal den ene leveres i morra, og vi har ikke startet ennå, så jeg har noe å gjøre i dag for å si det sånn!

Left to do før ferie: norsk framføring, kk-prøve, 3 it-innleveringer, engelsk innlevering, (mulig) skriftlig eksamen, 2t skriveøkt sidemål, gym-prøve og (mindre mulig) muntlig eksamen.
Slutten av skoleåret sa du? føles ikke sånn...

T.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar